LEGO® ICONS: Pasărea paradisului - 10289

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Una dintre cele mai atractive plante din lume, Pasărea paradisului poate crește până la doi metri în înălțime. Acum îți poți construi propriul omagiu adus acestei flori excepționale cu kitul de construcție LEGO® (10289) Pasărea paradisului .

O frumoasă piesă centrală pentru locuință sau birou
Spre deosebire de o floare adevărată, această plantă nu trebuie udată - fiind o idee de cadou de top pentru iubitorii de plante. Florile și frunzele pot fi repoziționate, permițându-ți să aranjezi planta și să-ți creezi propriul exponat unic Pasărea paradisului. Cu elemente LEGO surprinzătoare, este un subiect excelent de conversație - vezi acele mici săbii LEGO violet folosite pentru a crea staminele florii?

Un proiect plin de satisfacții
Făcând parte din Colecția botanică LEGO pentru adulți, acest set îți oferă șansa de a te relaxa creând un frumos decor de flori de expus. Este o alegere excelentă dacă ești în căutarea celor mai grozave seturi LEGO pentru adulți. Aruncă o privire la celelalte seturi de colecție din serie, inclusiv LEGO (10280) Buchetul de flori și LEGO (10281) Arbustul bonsai.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO ICONS din categoria

Produse populare LEGO ® din marca