LEGO Ideas: 123 Sesame Street - 21324

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Sesame Street este un serial TV de familie preferat de mai bine de 50 de ani. Acum poți crea o versiune plină de culoare 123 Sesame Street din cărămizi LEGO și poți retrăi scene clasice cu acest formidabil set LEGO Ideas (21324) de construit și expus pentru adulți.

Detalii pe care le recunoști instantaneu
Construcția 123 Sesame Street include apartamentul lui Bert și Ernie, dormitorul lui Elmo și căsuța pentru păsări de pe acoperișul lui Bert, și este plină de detalii și accesorii autentice pentru a încânta fanii. Pentru a completa scena emblematică a acestui colț de stradă mai este magazinul Hooper, cuibul lui Big Bird, coșul de gunoi al lui Oscar morocănosul, și multe altele. Acest set include minifigurine de personajed in Sesame Street Elmo, Cookie Monster, Bert și Ernie, plus Oscar morocănosul și figurine Big Bird, pentru a declanșa distracția imaginativă.

O idee minunată de cadou
Parte a unei colecții de seturi de construcție LEGO concepute pentru a ajuta adulții să se relaxeze într-un mod conștient și creativ, acest set de model este un super cadou pentru tine și familia ta și precum și pentru orice fan Sesame Street, entuziast LEGO sau pasionat din viața ta.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO ® din marca