LEGO Ideas: Casa din copac 21318

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pune-ți la încercare abilitățile de construcție și sărbătorește frumusețea anotimpurilor cu această jucărie de colecție Casă în copac LEGO Ideas pentru joacă și expunere! Această jucărie creativă super, creată de un fan LEGO, are peste 180 de elemente de frunze de copac și diferite elemente de plante, toate confecționate din material plastic sustenabil pe bază de plante. Alege frunze verzi de vară, sau frunze galbene si ruginii de toamnă pentru a-ți crea propria plantă LEGO din plante. Scoate vârful copacului și acoperișurile celor trei cabane pentru joaca din interior cu mama, tata și cei 2 copii. Ridică obiectele cu macaraua de pe balconul dormitorului cabanei. Folosește harta comorii pentru a găsi o bijuterie ascunsă și joacă-te la leagăn. Sau relaxează-te și ia o gustare la masa de picnic de lângă pârâu. Acest set LEGO Ideas include 4 minifigurine: mamă, tată și 2 copii, plus o figurină pasăre. Această jucărie de construcție incitantă cu 3.036 piese are o bază peisaj, copac cu seturi interschimbabile de frunze verzi (vară), și frunze galbene și ruginii (toamnă), și o Căsuță din copac LEGO cu 3 cabine - dormitor principal, baie și camera copiilor. Vârful copacului și acoperișurile cabinelor sunt amovibile pentru a ușura accesul și joaca. Baza peisaj are o masă de picnic construibilă cu 4 scaune pentru minifigurine, și elemente asortate pentru a crea un picnic, plus un pârâu construibil, leagăn (atârnat de copac), foc de tabără, element de bijuterie ascunsă, elemente de plante și tufiș, și o scară până la cabine. Frunzișul copacului are peste 180 de elemente botanice confecționate din material plastic polietilenic pe bază de plante, folosind trestie de zahăr din surse regenerabile. Elementele de plante asortate din jurul copacului sunt de asemenea confecționate din acest material plastic pe bază de plante. Aceasta este prima piatră de hotar a angajamentului ambițios al LEGO Group de a confecționa până în 2030 produse cu utilizare de materiale sustenabile. Cabina dormitor principal are un pat construibil și elemente asortate, inclusiv foarfece ascunse (trimițând la ocupația de bază de coafor a creatorului fan), vapor în sticlă, busolă, ceas plus un balcon cu o macara cu troliu acționat manual pentru a ridica lucruri până la cabină. Baia are o cadă construibilă, toaletă și chiuvetă. Camera pentru copii are paturi supraetajate și elemente asortate precum o carte și o hartă a comorii. Această jucărie creativă LEGO Ideas vine cu o broșură cu instrucțiuni de construcție și informații despre creatorul fan și proiectantul LEGO al acestui set super. Măsoară peste 37 cm în înălțime, 27 cm în lățime și 24 cm în adâncime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?