LEGO Ideas: Central Perk 21319

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Nu mai sta pe gânduri - când începe ploaia, pornește spre cafeneaua CENTRAL PERK LEGO pentru a te relaxa cu Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey și Phoebe, din mult iubitul serial de comedie american Prietenii tăi! Acest set de joc grozav retro LEGO Ideas sărbătorește 25 de ani de la lansarea primului episod, și este plin de detalii autentice pentru a reînvia amintiri nostalgice. Comandă de la Gunther la tejghea cafele (și o brioșă pentru Monica). Servește la mese cu Rachel. Ia o felie de pizza cu Joey. Rememorează conversații nostime din serialul clasic, cu prietenii pe canapea, dar acoperă-ți urechile dacă Ross cântă la clape sau Phoebe cântă pe scenă. Fie că vrei să te joci cu acest set distractiv de construcție sau doar să-l expui, acest fantastic set LEGO Ideas îți va înveseli ziua, săptămâna, luna, și chiar anul! Acest set LEGO Ideas include 7 minifigurine, noi din septembrie 2019: Ross Geller, Rachel Green, Chandler Bing, Monica Geller, Joey Tribbiani, Phoebe Buffay și Gunther. Jucăria de construcție cafeneaua CENTRAL PERK constă din emblematica zonă de relaxare incluzând o canapea, fotoliu, 2 scaune și o masă; zona de serviciu cu o mașină de cafea din cărămizi, tejghea pentru servit, casă de marcat, borcan de prăjiturele cu 2 elemente de prăjiturele, element de placă de meniu, și alte articole autentice; o scenă pentru spectacole muzicale cu o canapea; scaune și mese suplimentare; 3 elemente de stâlp de culoare verde, noi din septembrie 2019; suport pentru umbrele cu 2 elemente de umbrelă; fereastră cu decorațiune siglă CENTRAL PERK; uși de intrare; și 2 instalații cu reflectoare de studio TV din cărămizi, cu elemente luminoase translucide. Zona de relaxare pentru personajele vedetă ale serialului poate fi separată pentru a ușura joaca. Minifigurinele își au fiecare propriile obiecte inspirate din serialul TV, incluzând clapele din cărămizi a lui Ross și următoarele elemente accesorii: Tava și ceașca de cafea a lui Rachel, brioșa Monicăi, cutia de pizza, felia de pizza și „poșeta pentru bărbați” ale lui Joey, laptopul lui Chandler, chitara lui Phoebe și mătura lui Gunther. Alte elemente accesorii din acest set de joc cafenea includ un ziar, 15 cești de cafea și un semn Reserved, plus 3 vaze și flori construibile. Această jucărie de construcție suvenir Prietenii tăi LEGO include 1.079 de piese. Acest set LEGO Ideas vine cu o broșură cu instrucțiuni de construcție și informații despre creatorul fan și designerul LEGO al acestui set grozav. Construiește și expune această jucărie de construcție de colecție Prietenii tăi, sau recreează scenele tale preferate din clasicul sitcom american Prietenii tăi. Această jucărie-cadou cu tematica Prietenii tăi măsoară peste 11 cm în înălțime, 29 cm în lățime și 22 cm în adâncime, și va fi o piesă centrală atrăgătoare în orice cameră.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Ideas din categoria

Produse populare LEGO ® din marca