LEGO Ideas: Fierar medieval - 21325

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Ia-ți o pauză de la viața modernă și construiește acest magnific model de expus, Fierar medieval LEGO Ideas (21325). Detaliile arhitecturale ale unei clădiri cu 3 etaje din Evul Mediu sunt recreate cu grijă în stil LEGO. Acoperișul și cele 2 etaje superioare se ridică pentru o vizualizare ușoară a dormitorului și bucătăriei complet mobilate, plus un atelier plin de elemente pe care l-ai fi văzut într-o fierărie medievală adevărată. Alte dotări includ o forjă încinsă cu o cărămidă luminoasă LEGO, plus o grădină cu modele construibile de pom de măr și fântână. Minifigurine și multe altele Ai 4 minifigurine pentru a da viață scenei: un fierar, arcaș și 2 Cavaleri Black Falcon cu 4 săbii, 3 scuturi și o halebardă, plus o figurină cal poziționabilă cu o căruță construibilă și figurine câine și broască de copac. Un cadou elegant Parte a unei colecții de seturi LEGO pline de inspirație, concepute pentru a ajuta adulții să se relaxeze creativ, acest kit de construcție este un cadou minunat pentru tine sau pentru fanul LEGO sau pasionatul din viața ta.

Accesorii: Jucăria funcţionează cu baterii (1 db LR41). Bateriile sunt incluse în ambalaj. Jucăria funcţionează cu baterii (1 x LR41). Bateriile sunt incluse în ambalaj.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?