LEGO Ideas: Fosile de dinozauri 21320

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Întoarce-te în timp cu milioane de ani în urmă împreună cu acest formidabil set Fosile de dinozaur LEGO Ideas și descoperă perioada când dinozaurii cutreierau Pământul! Învață construind propriile tale modele de schelete Tyrannosaurus rex, Triceratops și Pteranodon, la scara 1:32. Emblematicul T. Rex putea ajunge până la 13 metri lungime și putea alerga cu până la 20 km/h; Triceratopsul ajungea la o greutate imensă de 5-8 tone și avea o față remarcabilă cu 3 coarne; Pteranodonul completează colecția, ca reptilă zburătoare a cărei aripă întinsă putea depăși 5 metri! Fiecare model al scheletelor din cărămizi LEGO este reglabil pentru a crea poziții feroce, și are un stativ de expunere astfel că le poți expune pe toate o dată în propriul tău muzeu de istorie naturală LEGO. Minunat pentru colecțiile tuturor pasionaților de dinozauri, setul mai include și o minifigurină schelet sapiens cu stativ de expunere, plus o minifigurină paleontolog cu accesorii distractive pentru joaca pe roluri creativă. Un set de fosile de dinozaur minunat detaliate, cu modele de jucărie construibile, poziționabile, la scară 1:32 ale scheletelor de Tyrannosaurus rex, Triceratops și Pteranodon, fiecare cu stative pentru expunere, pentru a crea exponate de muzeu de istorie naturală în stil LEGO. Include de asemenea o figurină schelet de sapiens cu un stativ de expunere și o minifigurină paleontolog cu o ladă construibilă, plus elemente de ou de dinozaur, os, pălărie și carte, pentru joacă pe roluri creativă. Acest set jucărie de colecție cu dinozauri LEGO Ideas include 910 piese pentru o experiență de construcție fascinantă, plină de satisfacții. Ești începător în construcția LEGO? Nu-i nimic. Acest set de paleontolog vine cu o broșură cu instrucțiuni de construcție ușor de urmat, date fascinante despre Tyrannosaurus rex, Triceratops și Pteranodon, și informații despre creatorul fan al setului și designerul LEGO. Constituie un minunat cadou de jucărie paleontolog pentru constructorii LEGO de 16 ani și mai mari, și pentru oricine e pasionat de istoria naturală și dinozauri. Modelele de schelete de pterozaur și dinozaur de jucărie sunt exponate atrăgătoare. Scheletul de T. rex de jucărie este cel mai mare dintre cele 3, măsurând peste 20 cm în înălțime și 40 cm în lungime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Raritati din categoria

Produse populare LEGO ® din marca