LEGO Jurassic World: Evadarea dinozaurului Stygimoloch - 76939

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Copiii pot învăța să construiască și să interpreteze povești palpitante cu acest set jucărie Evadarea dinozaurului Stygimoloch (76939). Inspirat din serialul de desene animate Tabăra cretacică Jurassic World, conține figurina jucărie Stygimoloch și Bumpy, puiul de Ankylosaurus, o mașină de teren cu o cușcă de dinozaur detașabilă și o casă în copac detaliată cu un tobogan pentru Bumpy. Setul include și 3 minifigurine și multe elemente accesorii pentru a inspira ore de joacă.

Ușor de construit
Sunt incluse instrucțiuni simple cu imagini - ideale pentru copiii care acum învață să citească. Instrucțiunile digitale PLUS, disponibile în aplicația gratuită LEGO® Instrucțiuni de construcție și cu instrumente de vizualizare pentru zoom și rotire, se adaugă la distracție.

Pentru 4 ani și mai mari
Seturile LEGO 4+ construibile prezintă copiilor universul preferaților din filme, al personajelor TV și al eroilor de zi cu zi. Ele conțin modele cu baze din Cărămizi pentru începători, astfel încât începătorii pot construi singuri (sau ajutați de un frate mai mare sau un adult) vehicule, clădiri și multe altele ajungând să se joace rapid.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?