LEGO Jurassic World: Înfruntarea Baryonyx: Vânătoarea de comori - 75935

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Grăbește-te să oprești periculoasa vânătoare de comori a lui Danny Nedermeyer și Sinjin Prescott în LEGO Jurassic World! Potrivit legendei, în junglă există o comoară ascunsă, iar Danny și Sinjin au o hartă și o bandă video veche care îi ajută să o găsească. Dar când un dinozaur Baryonyx crede că ei încearcă să-i fure peștele, ei trebuie să se ascundă într-o remorcă veche. Ajută-i pe Owen Grady și Claire Dearing să repare mașina de teren. Apoi pleacă cu ei și cu câinele Red pentru a prinde răufăcătorii înainte ca aceștia să fure comoara! Acest set de joc cu dinozaur de jucărie LEGO Jurassic World include 4 minifigurine: Owen Grady, Claire Dearing, Danny Nedermeyer și Sinjin Prescott, plus o figurină Red câinele. Mașina de teren are loc pentru 2 minifigurine, spațiu de depozitare în spate, punct de prindere pentru remorcă, lanternă din cărămizi, și rezervor de combustibil, plus un element de șurubelniță. Remorca are o antenă construibilă și elemente de plante asortate pe exterior, o ușă cu deschidere și un interior detaliat cu un calculator și un pat construibile, plus elemente asortate incluzând o ceașcă de cafea, cameră de filmat și tigaie. Scena de junglă are un palmier construibil, cufăr cu comoara ascunsă cu funcție de dezvăluire, și elemente de 6 bijuterii și 2 lingouri aurii înăuntru, plus elemente asortate incluzând plante și 2 pești. Apasă trăgaciul pentru a dezvălui cufărul cu comoara ascunsă. Figurina turnată, construibilă, dinozaur de jucărie Baryonyx Jurassic World are fălci mușcătoare și cap, brațe și picioare poziționabile. Armele includ pistolul tranchilizant al lui Owen Grady și maceta lui Sinjin Prescott. Elementele accesorii includ pălăria, sacul, harta și videocaseta lui Sinjin Prescott. Minifigurinele Danny Nedermeyer și Sinjin Prescott sunt noi din iunie 2019. Cu această jucărie de colecție copiii pot reimagina scene captivante din serialul TV de desene animate LEGO Jurassic World. Acest set de construcție LEGO poate fi un excelent cadou cu dinozaur pentru copii. Mașina de teren măsoară peste 7 cm în înălțime, 13 cm în lungime și 8 cm în lățime. Remorca măsoară peste 10 cm în înălțime, 14 cm în lungime și 5 cm în lățime. Construcția scenă de junglă măsoară peste 14 cm în înălțime, 14 cm în lățime și 8 cm în adâncime. Figurina dinozaur Baryonyx măsoară peste 12 cm în înălțime, 28 cm în lungime și 4 cm în lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?