LEGO Jurassic World: Lupta T. rex contra Dino-Mech - 75938

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pericol! Danny Nedermeyer hoinărește prin parcul Jurassic World în uriașul său Dino-Mech având misiunea de a fura comoara ascunsă în vulcanul Isla Nublar. Dar trebuie să-l înfrunte mai întâi pe puternicul T. rex. Sări în barcă cu Owen Grady, Claire Dearing, Vic Hoskins - plus puii de velociraptor Blue, Delta, Echo și Charlie, și gonește spre scena bătăliei. Trage cu lansatoarele de piroane spre Dino-Mech. Adoarme-l pe T. rex cu pistolul tranchilizant. Trebuie să-l oprești pe Danny înainte de a găsi o cale de a sparge roca vulcanică și de a fura comoara! Acest set de joc cu dinozaur de jucărie LEGO Jurassic World dinozaur include 4 minifigurine, noi din iunie 2019: Owen Grady, Claire Dearing, Vic Hoskins și Danny Nedermeyer, plus 4 figurine pui de velociraptori - Blue, Delta, Echo și Charlie - și 2 figurine liliac. Figurina turnată, construibilă de dinozaur de jucărie T. rex LEGO Jurassic World are culori, fălci mușcătoare și cap, brațe și picioare poziționabile, noi din iunie 2019. Dino-Mech are o carlingă cu deschidere pentru minifigurină cu tablou de bord detaliat, fălci mușcătoare, cap, brațe, gheare, picioare și coadă poziționabile. Stânca vulcanică din cărămizi LEGO are elemente de lavă, o funcție de deschidere și un cufăr cu comoară, cu elemente asortate de comori în interior: 11 monede aurii, 4 bare aurii, 1 ceașcă aurie și 4 elemente de bijuterie. Barca de jucărie are 2 lansatoare de piroane, un pistol tranchilizant și un container de depozitare a muniției cu 4 elemente de muniție. (Te rugăm să reții: barca nu plutește pe apă.) Acest set de joc cu dinozaur de jucărie pentru copii include pistolul tranchilizant al lui Vic Hoskins. Elementele accesorii includ walkie-talkie-ul lui Owen Grady și elementul de cutie de sifon al lui Danny Nedermeyer. Cu această jucărie de colecție, copiii pot reimagina scene palpitante din serialul TV de desene animate LEGO Jurassic World. Acest set de construcție LEGO Jurassic World poate fi un excelent cadou cu dinozaur pentru copii. Figurina jucărie dinozaur T. rex Jurassic World măsoară peste 11 cm în înălțime, 28 cm în lungime și 6 cm în lățime. Dino-Mech măsoară peste 14 cm în înălțime, 33 cm în lungime și 13 cm în lățime. Stânca vulcanică măsoară peste 14 cm în înălțime, 20 cm în lățime și 13 cm în adâncime. Barca de jucărie măsoară peste 13 cm în lungime și 8 cm în lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?