LEGO: Lightyear Urmărirea Zyclopilor - 76830

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cunoști cumva vreun Cosmonaut în devenire care-l îndrăgește pe Buzz Lightyear? Fă-i o bucurie cu jucăria de construcție Urmărirea Zyclopilor (76830). Fanii pot recrea scene din filmul Lightyear creat de Disney și Pixar - povestea finală a originii lui Buzz Lightyear - în timp ce învață să construiască cu cărămizi LEGO. Minifigurina Buzz Lightyear poartă un costum și o cască de cosmonaut, iar elementele cool ale robotului includ brațe și picioare flexibile și un trăgător de discuri pentru distracție dinamică în luptă.

Construcții simple pentru micii Cosmonauți în devenire
Seturile LEGO 4+ includ elemente inteligente pentru o experiență de joacă distractivă. Cărămida pentru începători oferă o fundație solidă pentru construcție, iar în fiecare pungă cu cărămizi vei găsi câte o figurină, astfel încât joaca pe roluri să poată începe înainte de terminarea construcției.

Distracție minunată pentru familii
Cadourile 4+ permit adulților să împărtășească distracția construcției cu copiii. Adulții fără experiență LEGO nu trebuie să-și facă griji – acest set construibil Buzz Lightyear de colecție include instrucțiuni ilustrate, facilitând procesul chiar și pentru copiii care abia încep să citească.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?