LEGO: Marvel New Theatrical, Barca trasă de capră - 76208

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cu nava vikingă ce cuprinde personaje emblematice din filmul Thor: Love and Thunder produs de Marvel Studios, setul LEGO Marvel Barca trasă de capră (76208) este un cadou ideal pentru copii de 8 ani și mai mari.

Bătălie la bordul navei zburătoare a lui Thor
Barca este trasă pe cer de legendarele capre Toothgnasher și Toothgrinder, care sunt ridicate de jos astfel încât copiii pot împinge cu ușurință nava în timpul jocului. Setul include 5 minifigurine – Thor, Puternicul Thor, Valkyrie, Korg și Gorr – și o serie de arme și accesorii, inclusiv toporul Nimicitor de furtuni al lui Thor. Cabina centrală are un acoperiș ce se deschide pentru a permite joaca în interior. Accesoriile autentice – inclusiv o cheie pentru barcă, un stingător de incendii, harta Noului Asgard, o sticlă și un cristal de piatra soarelui - inspiră și mai mult joaca fantezistă. După ce ziua de aventuri a Super-eroilor se termină, copiii pot expune nava în camera lor. Pentru un plus de distracție în construcție, aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție conține instrumente intuitive de vizualizare digitală, inclusiv zoom și rotire.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?