LEGO Marvel Super Heroes: Cască Iron Man 76165

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Surprinde pentru totdeauna aspectul unic al lui Iron Man, colosalul super-erou Marvel. Acest impresionant model de construcție, oferă o ocazie plină de provocări și satisfacții de a recrea casca emblematică a unuia dintre cele mai recunoscute personaje de cinema. Odată finalizat, modelul stă bine fixat pe o placă de bază, fiind o piesă atrăgătoare oriunde este expusă.
Pune-ți la încercare abilitățile de construcție și evocă măiestria benzilor desenate clasice cu această Cască Iron Man LEGO Marvel Avengers. Detalii autentice de construit și expus Surprinde contururile emblematice și detaliile impresionante ale emblematicei căști Iron Man cu cărămizile LEGO, elementele speciale roșii și aurii, și autocolantele grafice strălucitoare pentru ochi. Stând pe o bază robustă cu placă de identificare, acest set de construcție pentru expus va atrage cu siguranță atenția și admirația, oriunde îl vei așeza. Pentru a crea un exponat și mai impresionant, așează casca Iron Man alături de alte modele LEGO autentice. Seturi de construcție din cărămizi pentru modele LEGO Evadează o clipă din lumea agitată și redescoperă bucuria construcției creative cu seturile de construcție LEGO pentru adulți. Cu construcții pline de satisfacție și exponate uluitoare, seturile LEGO pentru adulți sunt cadouri minunate de zi de naștere, de Crăciun sau recompense personale pentru oricine este interesat de crearea de modele sau de cultura benzilor desenate.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?