LEGO® Marvel Super Heroes: Laboratorul lui Shuri - 76212

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Super-eroii în devenire de 4 ani și mai mari își pot dezvolta abilitățile de construcție, se pot bucura de activități super distractive și pot explora joaca fantezistă nesfârșită cu LEGO® Marvel Laboratorul lui Shuri (76212).

Cel mai bun început
În interiorul laboratorului lui Shuri sunt o mulțime de elemente care îi vor captiva și îi vor amuza pe cei mici. Shuri își testează mănușile de putere, iar Black Panther se deplasează cu viteză pe scutul său planor (va reuși oare să se ferească de rastelul de arme?). Te poți antrena chiar și să tragi cu lansatorul de discuri. În interiorul cutiei, fiecare pungă cu cărămizi conține un model complet și un personaj, iar copiii le pot construi rapid pentru a porni joaca numaidecât! De asemenea, Cărămida mare pentru începători oferă celor mici un laborator parțial construit de la care pot începe construcția. Instrucțiunile intuitive au forma unui ghid cu poveste ilustrată.

Distracție grozavă în familie
Seturile LEGO destinate copiilor de 4+ ani oferă adulților o modalitate excelentă de a participa la construcție și joacă, indiferent dacă cei mici sunt fani LEGO sau dacă sunt începători în construcția cu cărămizi LEGO.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?