LEGO Marvel Super Heroes: Lupta din turn a Răzbunătorilor 76166

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Când Craniu roșu și agenții săi A.I.M. atacă Turnul Răzbunătorilor, depinde de tine, de Iron Man și de Văduva neagră să protejați turnul și orașul New York. Deschide turnul cu 5 etaje pentru a accesa 7 camere diferite, pline de caracteristici super. Vezi garajul Sky Cycle, Reactorul Arc, Arsenalul, platforma de lansare a lui Iron Man, laboratorul tehnic și - după ce-l capturezi pe maleficul Craniu roșu - o închisoare sigură unde să-l ții închis.
Lupta din turn a Răzbunătorilor LEGO Marvel Avengers (76166) oferă copiilor acțiune de luptă cu super-eroi în interiorul și exteriorul Turnului Marvel Avengers cu 5 etaje. Dotări, funcții, acțiune și aventură! Super-eroii Iron Man și Văduva neagră îl înfruntă pe maleficul Craniu roșu și agenții lui A.I.M, într-o luptă epică purtată în senzaționalul Turn Marvel Avengers cu 5 etaje. Construcția se deschide pentru acces ușor la cele 7 încăperi formidabile, unde copiii se pot bucura de aventuri imaginative fără sfârșit: stingerea miezului de energie, deschiderea închisorii prin explozie, prăbușirea balconului, lansarea unui atac cu racheta...emblematicul zgârie-nori din New York este plin de posibilități de joacă pe roluri cu personajele clasice Marvel. Dă viață acțiunii Marvel cu jucăriile de construcție din cărămizi LEGO Dacă ești în căutarea unui cadou grozav cu super-eroi de zi de naștere sau de Crăciun pentru un băiat sau o fetiță de 8 ani și mai mare, jucăriile de construcție LEGO Marvel Avengers oferă copiilor minifigurine de colecție, dotări uimitoare și distracție imaginativă fără sfârșit cu super-eroi.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?