LEGO Minifigures: Filmul Marea aventură LEGO 2 - 71023

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Totul este formidabil! De ce? Deoarece a sosit noua serie de Minifigurine LEGO din LEGO MOVIE 2 ce se va lansa în februarie 2019! Această colecție uimitoare vine cu o mulțime de minifigurine personaje pline de culoare, Ediție limitată, direct din film, cu o paletă de costume și accesorii, inclusiv casca perucă a lui Emmet, gluga lui Lucy și crosa de golf a președintelui Business! Recreează și reimaginează-ți scene hilare pline de acțiune cu Awesome Remix Emmet, Battle-Ready Lucy, Apocalypse Benny, Giraffe Guy, Crayon Girl, Sherry Scratchen-Post & Scarfield, Hula Lula, Watermelon Dude, Flashback Lucy, The Swamp Creature, Candy Rapper, Gone Golfin President Business, Apocalypseburg Abe, Vest Friend Rex, Kitty Pop, Dorothy Gale și Toto, Cowardly Lion, Scarecrow, Tin Man și o figurină Unikitty! Fiecare minifigurină fin meșteșugită este dotată cu unul sau mai multe elemente auxiliare, plus un prospect al colecționarului și o placă de bază unică pentru etalare. Pe cine vei descoperi în următoarea pungă misterioasă?

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?