LEGO Ninjago: Bounty de teren - 70677

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Alătură-te figurinelor de acțiune ninja NINJAGO Wu, Kai, Jay, Nya și Cole FS în formidabilul lor centru de comandă mobil blindat - Land Bounty! Condu camionul ninja prin nisiposul Deșert al osândei și învârte tăietorii șuriken. Avântă-te în luptă împotriva lui Aspheera și Viperelor Pyro și trage cu tunul și cu lansatoarele cu arc. Detașează nava zburătoare și pornește un atac cu lansatoare de piroane. Ia armele din Land Bounty și pornește la drum cu ATV-ul. Trebuie s-o învingi pe Aspheera și să recuperezi puternicul Pergament Spinjitzu Interzis! Setul de joc include 9 minifigurine LEGO NINJAGO, noi din iunie 2019: Wu, Kai, Jay, Nya și Cole FS (Spinjitzu Interzis), figurine de acțiune ninja, plus Aspheera, Char, Distrugător Pyro și Asasin Pyro. Jucăria camion ninja Bounty de teren are roți cu jante aurii și funcție de direcție, 2 tăietori shuriken aurii, aparat de zbor detașabil, tun rotativ, lansator retractabil cu arc, 2 vele textile decorate (1 pe aparatul de zbor detașabil), cameră interioară detaliată cu carlingă dublă pentru minifigurine, dojo cu 2 rasteluri cu arme, joc electronic construibil, element de ceainic, și un compartiment posterior cu deschidere cu motocicletă mică cu patru roți. Aparatul de zbor detașabil are o carlingă dublă cu deschidere pentru minifigurine, 2 lansatoare de piroane și propulsoare pliante. Motocicleta cu patru roți are un loc pentru minifigurină. Întoarce comutatorul de pe spate ca să învârți roțile și să conduci Bounty de teren. Condu Bounty de teren și tăietorii shuriken se rotesc automat. Armele includ katanele argintie și aurie ale lui Kai, katana argintie și nunciakurile aurii ale lui Jay, katana argintie și sulița aurie ale lui Nya, lancea bo a lui Wu, sceptrul șarpe al lui Char, iataganul Distrugătorului Pyro, și sabia Asasinului Pyro. Elementele accesorii includ suporturile katanelor lui Kai, Jay și Nya, gluga energizată și jucăria spinner tornadă, nouă din iunie 2019, ale lui Cole FS, pelerina lui Wu, nouă din iunie 2019, Pergamentul Spinjitzu Interzis al Aspherei, armura de șarpe și scutul Aspheerei și ale Distrugătorului Pyro, și scutul Asasinului Pyro. Acest set de camion ninja este o jucărie super pentru a recrea acțiunea captivantă din serialul TV NINJAGO. Vehiculul ninja Bounty de teren măsoară peste 22 cm în înălțime, 50 cm în lungime și 18 cm în lățime. Aparatul de zbor detașabil măsoară peste 13 cm în înălțime, 31 cm în lungime și 30 cm în lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?