LEGO Ninjago: Gheară de Foc - 70674

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Alătură-te lui Kai FS în lumea NINJAGO pentru o luptă ninja palpitantă contra imensului șarpe Gheară de Foc cu răsuflare de flăcări, al vrăjitoarei Serpentine Aspheera! Ferește-te de coada izbitoare și zornăitoare a lui Gheară de Foc. Ferește-te de lansatoarele sale cu piroane și avântă-te într-o luptă de șerpi contra Viperei Pyro, cu spinnerul ninja tornadă al lui Kai. Poți ajunge la Aspheera, pe tronul ei pentru a lua înapoi puternicul Pergament Spinjitzu Interzis? Această jucărie grozavă include 4 minifigurine LEGO NINJAGO, noi din iunie 2019: Kai FS (Spinjitzu Interzis), Aspheera, Asasin Pyro și Distrugător Pyro. Gheară de foc are un tron de minifigurină cu săbii decorative, gură cu deschidere cu un element de foc, coadă izbitoare, zornăitoare, cu 2 lansatoare de piroane, 2 elemente de steag Serpentine, și elemente de lanț de prins de cele 2 minifigurine Pyro. Mai include și un stativ din cărămizi cu un sceptru. Armele includ katana argintie a lui Kai FS, Pergamentul Spinjitzu Interzis al Aspherei, sabia Asasinului Pyro, și iataganul Distrugătorului Pyro. Elementele accesorii includ gluga energizată și un spinner tornadă, nou din iunie 2019, ale lui Kai FS, armura de șarpe și coada de foc a Aspherei, scutul Asasinului Pyro și armura și scutul de șarpe al Distrugătorului Pyro. Un excelent cadou de sărbătoare pentru a recrea acțiunea captivantă din serialul TV NINJAGO. Folosește aplicația LEGO Life pentru a accesa instrucțiunile intuitive de construcție Instrucțiuni PLUS pentru acest set NINJAGO. Ajută chiar și constructorii mai tineri în procesul de construcție, cu funcții de zoom, rotire și mod fantomă ușor de folosit pentru a-și vizualiza din mers creațiile. Jucăria șarpe Gheară de Foc măsoară peste 21 cm în înălțime, 29 cm în lungime și 18 cm în lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?