LEGO Ninjago: Robotul de Titan al lui Lloyd - 70676

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pășește pe Never-Realm LEGO NINJAGO cu puternicul Robot Titan al lui Lloyd și cu Zane FS! Confruntă-te cu armata de Samurai Vifor a Generalului Vex. Dar atenție - Vex are arma sa puternică, Pergamentul Spinjitzu Interzis. Zdrobește Samuraiul Vifor cu tăietorul șuriken și uriașa katană a robotului ninja. Detașează nava zburătoare, sari în carlingă cu Lloyd și trage cu lansatoarele cu arc. Creează o tornadă Spinjitzu cu spinnerul ninja al lui Zane. Trebuie să învingeți împreună acest inamic periculos! Include 6 minifigurine LEGO NINJAGO, noi din iunie 2019: figurinele de acțiune ninja Lloyd și Zane FS (Spinjitzu Interzis), plus Generalul Vex, Maestrul Vifor al sabiei, Arcașul Vifor și Războinicul Vifor. Robotul de Titan al lui Lloyd are carlingă pentru minifigurină, brațe și picioare poziționabile, mâini apucătoare, tăietor/scut shuriken care se învârte, katana uriașă, și un aparat de zbor detașabil cu scaunul minifigurinei pilot, aripi reglabile și 2 lansatoare cu arc. Armele includ katanele argintie și aurie ale lui Lloyd, Pergamentul Spinjitzu Interzis al Generalului Vex, cele 2 katane de gheață ale Maestrului Vifor al sabiei, arbaleta Arcașului Vifor și katana de gheață a Războinicului Vifor. Elementele accesorii includ suportul katanei lui Lloyd, gluga energizată și spinnerul tornadă, nou din iunie 2019, ale lui Zane FS, armura de gheață a Generalului Vex și a Războinicului Vifor. Jucărie set de construcție super pentru a recrea acțiunea captivantă din serialul TV NINJAGO. Adaugă seturile ninja de jucărie LEGO 70671 Călătoria lui Lloyd și 70678 Castelul Împăratului părăsit ninja pentru a juca mai multe aventuri cu Lloyd în Never-Realm. Folosește aplicația LEGO Life pentru a accesa instrucțiunile intuitive de construcție Instrucțiuni PLUS pentru acest set LEGO NINJAGO. Ajută chiar și constructorii mai tineri în procesul de construcție, cu funcții de zoom, rotire și mod fantomă ușor de folosit pentru a-și vizualiza din mers creațiile. Jucăria Robotul de Titan măsoară peste 37 cm în lungime, 15 cm în înălțime și 35 cm în lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?