LEGO Ninjago: Set de luptă epică - Cole contra Războinicul fantomă 71733

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Oferă fanilor LEGO NINJAGO ocazia de a juca lupte distractive cu acest excelent Set de luptă epică - Cole contra Războinicul fantomă (71733). Acesta include o piață din cărămizi cu un felinar suspendat și o platformă de luptă rotitoare, astfel încât copiii pot evada într-o lume fantastică pentru a se bucura de ore întregi de acțiune cu joacă pe roluri. Seturi de joc pentru a inspira activități creative Această jucărie de luptă ninja include 2 minifigurine: un Cole, nou din ianuarie 2021 și un Războinic fantomă Legacy din serialul TV LEGO NINJAGO. Setul de joc oferă copiilor tot ce le trebuie pentru a pune în scenă confruntări distractive, și a vedea cine câștigă cele 4 arme negre. Cele mai bune jucării cool pentru copii Seturile de joc LEGO NINJAGO încurajează copiii să se îndepărteze de ecrane pentru a se bucura de aventuri îndrăznețe într-o lume fantastică. Aici pot deprinde abilități valoroase de viață și pot face echipă cu eroii lor, jucându-se cu o colecție captivantă de jucării ninja, incluzând roboți, avioane și dragoni.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?