LEGO Ninjago: Slam Spinjitzu - Lloyd - 70681

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Stăpânește abilitățile Spinjitzu Slam cu Lloyd FS în lumea LEGO NINJAGO cu acest formidabil set de jucării de construcție! Activează-l pe Ninja verde Lloyd Garmadon cu gluga sa Spinjitzu Interzis. Pune-l în spinnerul său tornadă și izbește lansatorul pentru a-l face să se învârtă la viteză maximă. Poți dărâma țintele de gheață cu păianjeni înfiorători și cu sabia de aur deasupra? Stabilește-ți propriile provocări captivante Sprinjitzu Slam și întrece-te cu prietenii. Nu există reguli și nici limite cu această grozavă jucărie spinner NINJAGO, așa că fii creativ și demonstrează că ești un adevărat ninja! Această jucărie grozavă pentru copii include o minifigurină FS Lloyd, nouă din iunie 2019, cu un element de glugă energizată. Această jucărie spinner ninja LEGO NINJAGO conține un Spinner Tornadă Lloyd și un lansator din cărămizi, noi din iunie 2019, plus 3 ținte de gheață cu o sabie aurie și 2 figurine păianjeni. Pune minifigurina în spinnerul său tornadă, prinde lansatorul și izbește lansatorul pentru a trimite minifigurina învârtindu-se în spirală spre țintă. Cu acest set de construcție cu acțiune din plin copiii își pot crea propriile provocări Slam Spinjitzu și pot concura împotriva prietenilor. Adaugă seturile de joc LEGO NINJAGO 70682 Slam Spinjitzu - Jay, 70683 Slam Spinjitzu - Zane și 70684 Slam Spinjitzu - Kai contra Samurai pentru palpitante confruntări Slam Spinjitzu. Recreează efectul de tornadă ninja așa cum se vede în serialul TV NINJAGO cu acest set de construcție LEGO cu acțiune din plin pentru copii. Acest set LEGO poate fi un cadou excelent de zi de naștere sau de sărbători pentru fanii NINJAGO. Lansatorul de spinner cu jucăria spinner tornadă prinsă în vârf măsoară peste 5 cm în înălțime, 3 cm în lățime și 8 cm în adâncime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?