LEGO Ninjago: Slam Spinjitzu - Zane - 70683

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Du-ți abilitățile de Spinjitzu Slam la nivelul următor cu jucăria spinner Zane FS LEGO NINJAGO! Activează figurina Ninja de gheață cu gluga sa Spinjitzu Interzis. Pune-l în spinnerul său tornadă și izbește lansatorul pentru a-l face să se învârtă la viteză maximă. Țintește pentru a dărâma manechinul de antrenament, apoi reîncarcă lansatorul cu un șuriken pentru o provocare diferită cu spinner. Nu există reguli și nici limite cu acest set de joc LEGO plin de acțiune, deci creează-ți propriile întreceri captivante de lupte cu spinnere împreună cu prietenii, și demonstrează că ești un adevărat ninja! Include o minifigurină FS Zane, nouă din iunie 2019, cu un element de glugă energizată. Această jucărie spinner LEGO NINJAGO conține un lansator din cărămizi și Spinnerul Tornadă Zane, nou din iunie 2019, plus 2 shurikeni ce pot fi lansați, și un manechin de antrenament construibil. Pune minifigurina în spinnerul său tornadă, prinde-o de lansator și izbește lansatorul pentru a trimite minifigurina învârtindu-se în spirală spre țintă. Prinde un shuriken de lansator și izbește-l pentru al face să se învârtă spre țintă. Copiii își pot crea propriile provocări Slam Spinjitzu, și pot concura împotriva prietenilor cu acest set de construcție. Adaugă jucăriile cu vârf rotitor LEGO NINJAGO 70681 Slam Spinjitzu - Lloyd, 70682 Slam Spinjitzu - Jay și 70684 Slam Spinjitzu - Kai contra Samurai pentru confruntări palpitante Slam Spinjitzu. Cu acest set de joc LEGO cu acțiune din plin copiii pot recrea efectul de tornadă ninja așa cum se vede în serialul TV NINJAGO. Acest set LEGO poate fi un cadou excelent de zi de naștere sau de sărbători pentru fanii NINJAGO. Lansatorul de spinner tornadă, cu jucăria spinner prinsă măsoară peste 5 cm în înălțime, 3 cm în lățime și 8 cm în adâncime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?