LEGO Ninjago: Templu Dojo pentru Ninja - 71767

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Permite-le fanilor ninja de 8+ ani să-și antreneze eroii și să joace de-a bătălia cu acest uimitor set de joc LEGO NINJAGO Templul Dojo pentru Ninja (71767) pe 3 niveluri, plin de dotări cool. Dojo-ul are o zonă de antrenament și 5 camere, inclusiv salonul de băut ceai al lui Wu, atelierul lui Pixal și o armurărie.

Set de construcție pentru a inspira joaca independentă
Kitul de construcție ninja include 8 minifigurine: Lloyd, Kai, Cole, Nya, Maestrul Wu, Pixal, plus maleficii războinici șarpe Mecanicul Cobra și Distrugătorul Boa cu vehiculul lor berbec, pentru acțiune în ritm rapid. Nou din ianuarie 2022 - după ce copiii înfrâng inamicii luptătorilor ninja și finalizează misiunea, sunt răsplătiți cu un banner de colecție.

Cele mai grozave aventuri pentru fanii ninja
Jucăriile NINJAGO despart copiii de ecrane și îi duc într-o lume fascinantă a acțiunii fantastice. Aici pot face echipă cu eroii lor ninja curajoși pentru a lupta împotriva forțelor răului, cu o colecție vastă de seturi de construcție ce includ roboți, dragoni și temple.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?