LEGO Speed Champions - 1974 Porsche 911 Turbo 3.0 75895

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Echipează-te pentru acțiune de curse de mașini sport turbo cu acest set de jucărie de colecție Porsche 911 Turbo 3.0 din 1974 LEGO Speed Champions! Construiește această mașină sport Porsche clasică, albă cu emblematicul său spoiler coadă de balenă. Plasează pilotul în cabină și virează în jurul conurilor. Intră în concurs cu prietenii tăi și du cursa într-o altă dimensiune cu LEGO Speed Champions pentru Forza Horizon 4 (vândut separat). Sau expune pur și simplu acest uluitor model de mașină LEGO! Acest set de model de mașină include o minifigurină șofer al clasicului Porsche 911, nouă din august 2019. Mașina de jucărie albă construibilă pentru copii Porsche 911 Turbo 3.0 din 1974 are o carlingă de minifigurină cu parbriz amovibil, roți cu anvelope de concurs din cauciuc cu detalii autentice de design precum, emblematicul spoiler coadă de balenă al lui 911 Turbo. Scoate parbrizul pentru a pune minifigurina în mașină. Elementele accesorii includ casca șoferului Porsche 911, plus 3 conuri pentru acțiunea jocului de-a cursa. Copiii pot adăuga o dimensiune digitală captivantă jocului lor de-a cursa și pot conduce această mașină în pachetul de extindere Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions (vândut separat). Acest model grozav de mașină de jucărie pentru copii poate fi un cadou excelent de zi de naștere. Porsche 911 Turbo 3.0 din 1974 măsoară peste 4 cm în înălțime, 15 cm în lungime și 6 cm în lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?