LEGO Star: AT-ST de pe Hoth - ‎75322

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Copiii pot recrea acțiunea dramatică din Războiul stelelor: Imperiul contraatacă cu primul model din cărămizi LEGO al robotului AT-ST din Bătălia de pe Hoth (75322). Acesta are o trapă și acoperiș cu deschidere pentru a accesa cabina minifigurinei, un cap rotativ acționat de o roată, 2 lansatoare cu arc și picioare poziționabile. Un cadou cool pentru copiii cu spirit de inițiativă de 9 ani și mai mari, această jucărie de construcție include, de asemenea, 3 minifigurine LEGO Star Wars, printre care Chewbacca cu decorațiune de zăpadă plus o figurină LEGO Droid Imperial de explorare, pentru a inspira joaca creativă.

Instrumente pentru construcția interactivă
Acest set de calitate premium include instrucțiuni de construcție ușor de urmat. Și vezi aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție, care are instrumente intuitive de vizualizare cu zoom și rotire pentru a face experiența și mai distractivă.

Jucării formidabile de construcție
LEGO Group recreează nave spațiale, vehicule, locații și personaje emblematice din universul Star Wars încă din 1999, și există o mare varietate de seturi pentru a încânta fanii de toate vârstele.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?