LEGO Star Wars: 501st Legion Clone Troopers 75280

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Începe o bătălie epică între Clone Troopers din Legiunea 501 și Droizii de luptă ai armatei separatiste. Observă droizii din cabina AT-RT folosind binoclul electric. Lansează-te în atac cu Nava de viteză BARC, și deschide focul cu lansatoarele de piroane. Ripostează cu blasterele droizilor de luptă. Cine va triumfa în această aventură captivantă LEGO Star Wars? Tu decizi.
Creează conflicte epice între Trooperii clonă din 501st Legion Clone Troopers și Droizii de luptă ai armatei separatiste, cu acest set de construcție plin de acțiune LEGO Star Wars pentru copii (75280). Modelele de construcție AT-RT Walker poziționabil și Nava de viteză BARC au fiecare design-uri și scheme de culori albastru și alb autentice ale legiunii 501, noi din august 2020, plus lansatoare de piroane pentru joacă de luptă. Acțiune de joacă pe roluri Micuții pot reimagina scene memorabile din Războiul stelelor: Războiul clonelor, cu 4 minifigurine LEGO: 3 Trooperi clonă din legiunea 501 și un Jet trooper din legiunea 501, plus 2 figurine LEGO de acțiune Droizi de luptă. Toate au arme, iar AT-RT are puncte de prindere pentru un explozor și un element de binoclu electric, pentru a inspira joaca creativă. Universul LEGO Star Wars Încă din 1999, The LEGO Group recreează nave stelare, vehicule, locații și personaje emblematice din universul Războiul stelelor. LEGO Star Wars este acum cea mai de succes tematică, cu seturi de joc de construcție și jucării construibile pentru expus, idei de cadouri distractive pentru fanii de toate vârstele.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Star Wars din categoria

Produse populare LEGO ® din marca

Produse populare Star Wars cu personajul