Lego Star Wars: Casca lui Boba Fett 75277

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Omagiază un legendar vânător de recompense cu această formidabilă Cască a lui Boba Fett LEGO Star Wars din cărămizi. Recreează forma distinctivă și detaliile armurii mandaloriene ale căștii cu elemente LEGO, și așeaz-o pe baza cu placă de identificare. După ce ai îndeplinit această misiune dificilă, expune acest model de construit și expus de colecție acasă sau la locul de muncă, ca să-l admire toți. Construiește și expune o versiune LEGO a unuia dintre cei mai nemiloși vânători de recompense din toată Galaxia cu acest set Casca lui Boba Fett 75277! E un cadou LEGO Star Wars genial pentru fanii adulți și oferă o provocare pentru cei cu vârste de peste 18 ani și orice constructor LEGO cu experiență, liniile și detaliile emblematice precum și detaliile căștii sunt recreate fidel folosind piese LEGO. Această cască Star Wars colecționabilă este asamblată pe o bază cu nume ceea ce o face perfectă pentru a fi expusă acasă sau la birou. Iar dacă nu te-ai săturat, completează-ți colecția și cu celelalte seturi noi din serie - Casca de Stormtrooper 75276, Casca de Pilot de TIE Fighter 75274 și D-O 75278. Casca lui Boba Fett face parte dintr-o serie de modele colecționabile Star Wars - găsește și Casca de Stormtrooper (75276) și D-O (75278). Cel mai tare cadou pentru o zi de naștere, sau altă surpriză specială din viața unui fan Star Wars sau expert LEGO cu vârsta de peste 10 ani, acest set LEGO Casca lui Boba Fett din 625 de piese oferă o adevărată provocare de construcție. Această jucărie de construit Boba Fett măsoară peste 18 cm înălțime, 11 cm lățime și 11 cm lungime - nu ocupă mult spațiu, dar designul său atrage toată atenția!

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?