LEGO Star Wars: Duelul final Death Star - 75291

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Copiii pot juca epicul Duel final Death Star (75291) dintre Luke Skywalker și Darth Vader, cu acest set de construcție LEGO Star Wars: Întoarcerea lui Jedi. Sala tronului Împăratului Palpatine are o mulțime de dotări super pentru a inspira distracția creativă, incluzând funcția de săritură cu Forța pentru o minifigurină LEGO. De asemenea, scările și podul se pot prăbuși, iar Darth Vader îl poate împinge pe Împărat în puțul reactorului, exact ca în scena clasică.

Acțiune de joacă pe roluri
Acest set de construcție Death Star oferă o provocare de construcție solicitantă și include 5 minifigurine LEGO Star Wars cu Săbii laser și sulițe de forță, cu care fanii pot juca pe roluri bătăliile pline de acțiune. Vine de asemenea cu un cod pentru a debloca un personaj în jocul video LEGO Star Wars: Saga Skywalker.

Idei minunate de cadouri
Încă din 1999, The LEGO Group recreează nave stelare, vehicule, locații și personaje emblematice din universul Războiul stelelor. LEGO Star Wars este acum cea mai de succes tematică, cu idei de cadouri pasionante pentru a se potrivi fanilor de toate vârstele.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?