LEGO Star Wars Kylo Rens Shuttle 75256

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Interpretează aventuri de călătorii în spațiu cu 75256 Naveta lui Kylo Ren LEGO Star Wars. Această versiune din cărămizi a navei personale de transport a Liderului suprem din filmul Războiul stelelor: Ridicarea lui Skywalker, are o mulțime de detalii care vor încânta deopotrivă copiii și colecționarii, precum un motor rotativ drept pentru a plia aripile la aterizare, și posibilitatea de a scurta aripile prin plierea în jos a părții de sus. Mai este și o rampă de acces cu deschidere, 2 lansatoare cu arc și o carlingă cu loc pentru a așeza Liderul suprem Kylo Ren și 2 minifigurine în spate. Pe lângă Liderul suprem, această grozavă navă LEGO Star Wars include de asemenea Generalul Pryde, un Soldat Sith, Soldat de asalt al Ordinului Întâi și 2 Cavaleri Ren pentru joacă de acțiune imediată. • Include 6 minifigurine LEGO Star Wars: Liderul suprem Kylo Ren, Generalul Pryde, un Soldat Sith, un Soldat de asalt al Ordinului Întâi și 2 Cavaleri Ren. Naveta de comandă a lui Kylo Ren are un motor rotativ drept pentru a plia aripile la aterizare, posibilitatea de a scurta aripile prin plierea în jos a părții de sus, 2 lansatoare cu arc, rampă de acces care se lasă în jos și o carlingă cu 3 minifigurine. Armele includ sabia laser a lui Kylo Ren, pistolul explozor al Generalului Pryde, pușca explozor a Soldatului Sith, explozorul Soldatului de asalt al Ordinului Întâi, și toporul și buzduganul Cavalerilor Ren. Include un design de coif al cavalerilor Ren, nou din octombrie 2019. Inspiră scene de joacă pe roluri din filmul Războiul stelelor: Ridicarea lui Skywalker, cu nava personală de transport a lui Kylo Ren. Poate fi un cadou minunat de zi de naștere, de Crăciun sau doar un cadou Star Wars pentru orice ocazie. Nava LEGO Star Wars cu aripile extinse măsoară peste 35 cm în înălțime, 21 cm în lungime și 50 cm în lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?