LEGO Star Wars: Nava de transport a Cavalerilor lui Ren 75284

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pericol! Cavalerii lui Ren o urmăresc pe Rey în nava lor de transport! Acest formidabil vehicul cu pernă de aer are viteza fulgerului, iar cavalerii pot vedea tot din carlingă. Adăpostește-te pentru a evita lansatoarele cu arc. Ripostează împotriva cavalerilor lui Kylo Ren cu Sabia laser a lui Rey. Va fi nevoie de toate abilitățile tale Jedi pentru a nu fi capturat de tipii ăștia răi!
Fanii pot retrăi scene epice de acțiune din Războiul stelelor: Ridicarea lui Skywalker, cu acest set de construcție Navă de transport a cavalerilor lui Ren LEGO (75284). „Schiurile” ascunse sub această navă spațială a răufăcătorilor Star Wars reproduc efectul de planare, iar aceasta are 2 carlingi cu deschidere pentru Cavalerii lui Ren, un compartiment pentru o minifigurină LEGO capturată și 2 lansatoare cu arc pentru a inspira joaca creativă. Cavalerii lui Ren contra Rey Excelent pentru joaca pe cont propriu sau în grup, acest set de construcție navă spațială vine cu 3 minifigurine LEGO Star Wars - Rey și 2 Cavaleri ai lui Ren - pentru bătălii cu joacă pe roluri. Se combină excelent cu alte seturi de joc de construcție LEGO Star Wars pentru și mai multă distracție creativă, și este o piesă de expus atractivă în orice încăpere, între misiunile din timpul jocului. Cadouri minunate! The LEGO Group recreează nave stelare, vehicule, locații și personaje emblematice din universul legendar Războiul stelelor, încă din 1999. LEGO Star Wars este acum cea mai de succes tematică, cu cadouri de top de zi de naștere, de sărbători și surprize oricând pentru copii și adulți.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Star Wars din categoria

Produse populare LEGO ® din marca

Produse populare Star Wars cu personajul