LEGO Star Wars: Republic Gunship - 75309

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Evocă amintiri ale Bătăliei epice de la Geonosis din Războiul stelelor: Războiul Clonelor, cu acest model al Navei de luptă a Republicii pentru construcție și expunere, din Seria supremă de colecție (75309). Elementele autentice ale unui vehicul de Transport pentru Asalt la Altitudine Joasă (TAAJ) sunt frumos reproduse din cărămizi LEGO®, incluzând cabinele piloților, turelele sferice de arme care se rotesc, 2 tunuri în vârf, aripi super-lungi, laturi ce se deschid, trapă în spate și detalii de interior.

Prima alegere a fanilor LEGO
Votat de fanii LEGO pentru a deveni un set din Seria supremă de colecție, acest formidabil model construibil are un stativ de expunere cu o placă informativă, plus minifigurinele LEGO Comandant al soldaților clone și Mace Windu. Sunt incluse instrucțiuni pas cu pas, astfel încât te poți cufunda în provocarea de construcție și te poți bucura de procesul distractiv și creativ.

Un cadou impresionant
Făcând parte dintr-o colecție de kituri de construcție LEGO Star Wars pentru adulți, acest set de calitate premium este un cadou special pentru tine, pentru pasionații de Războiul stelelor sau pentru fanii LEGO entuziaști din viața ta.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?