LEGO Star Wars Resistance A-Wing Starfighter 75248

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Oferă constructorului LEGO sau fanului Star Wars din viața ta ocazia de a se bucura de acest set de joc din cărămizi 75248 A-Wing Starfighter al Rezistenței. Având o carlingă cu deschidere, cu loc pentru personajul inclus Snap Wexley din Războiul stelelor, tren de aterizare retractabil, tunuri fără tragere pe vârfurile aripilor și 2 lansatoare cu arc integrate, această navă stelară detaliată din filmul Războiul stelelor: Ridicarea lui Skywalker va inspira mințile tinere și poate fi o minunată piesă de colecție pentru oricare fan. Setul include și o minifigurină locotenent Connix, pentru și mai multe aventuri spațiale distractive.• Include minifigurinele LEGO Star Wars Snap Wexley și locotenent Connix. Această jucărie de construcție Star Wars are o carlingă cu deschidere pentru minifigurină, tren de aterizare retractabil, tunuri pe vârfurile aripilor, și 2 lansatoare cu arc integrate. Armele setului de joc includ pistolul explozor al lui Snap Wexley și explozorul locotenentului Connix. Recreează momente palpitante din filmul Războiul stelelor: Ridicarea lui Skywalker. Poate fi un cadou minunat de zi de naștere, de Crăciun sau un cadou surpriză pentru orice ocazie. Nava stelară LEGO Star Wars măsoară peste 7 cm în înălțime, 20 cm în lungime și 12 cm în lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?