LEGO Star Wars: Starfighter al generalului Grievous 75286

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Fii gata de o confruntare epică între generalul Grievous și Obi-Wan Kenobi! Puternicul despot războinic Grievous intră în luptă în formidabila sa navă stelară de luptă. Fii atent la lansatoarele cu arc. Când nava stelară de luptă aterizează, înfruntă despotul războinic folosind Sabia laser a lui Obi-Wan și explozorul trooperului clonă aeropurtat. Cine va câștiga această palpitantă bătălie Războiul stelelor: Răzbunarea Sith? Tu decizi!
Deschide o galaxie de aventuri de joacă creativă cu această formidabilă jucărie de construcție navă spațială LEGO Star Wars pentru copii: Starfighter al generalului Grievous (75286)! Fanii vor adora dotările autentice ce inspiră joaca, precum carlinga cu deschidere, lansatoarele cu arc și trenul de aterizare retractabil. Generalul Grievous contra Obi-Wan Acest set de construcție vine cu 3 minifigurine LEGO - Generalul Grievous, Obi-Wan Kenobi și un Trooper clonă aeropurtat cu arme, astfel încât micuții pot juca pe roluri bătălii clasice de acțiune din Războiul stelelor: Răzbunarea Sith sau își pot crea propriile povești originale. O super-idee de cadou pentru orice tânăr fan Războiul stelelor, acest set de construcție este minunat pentru joaca pe cont propriu sau în grup, și este un adaos grozav la orice colecție LEGO. Acțiune din Războiul stelelor în stil LEGO! The LEGO Group creează versiuni din cărămizi ale navelor stelare, vehiculelor, locațiilor și personajelor emblematice din Războiul stelelor, încă din 1999. Această tematică a devenit un imens succes, cu o fantastică varietate de jucării distractive de construcție pentru a încânta fanii de toate vârstele.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?