LEGO Super Heroes: Atac la adăpostul păianjenului 76175

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Uluitorul Atac la adăpostul păianjenului LEGO Marvel Spider-Man (76175) este prima versiune LEGO a formidabilului sediu al super-eroului - jumătate sediu high-tech și jumătate cameră de adolescent super cool! Tot ce-i trebuie unui tânăr super-erou Chiar și super-eroii au nevoie uneori de relaxare în camera lor. Dar numai Omul Păianjen ar putea avea o cameră ca asta! Cu un computer, PlayStation, coș de baschet cu lansator de minge, skateboard cu rampă și o zonă de băuturi, acesta este adăpostul suprem al unui adolescent. Dar este mult mai mult decât atât. Este și sediul suprem al unui super-erou, cu camera lui Peter Parker, echipament de antrenament, motocicletă, costum Păianjen de fier, arme și chiar propria închisoare - toate acestea sunt foarte utile când maleficii super-răufăcători Green Goblin și Venom pătrund cu forța înăuntru.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?