LEGO Super Mario: Costum de puteri: Mario Aeronaut 71371

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Fi gata de decolare cu acest pachet super de puteri Mario cu elice! Îmbracă-ți figurina Mario LEGO (nu este inclusă) cu acești pantaloni speciali și șapca cu elice. Costumul cu elice îi permite lui Mario LEGO să-și ia zborul, scoțând sunete noi în timp ce se avântă prin aer și colectează monede. Du-l pe Mario LEGO într-un zbor plin de acțiune și transformă-ți camera de zi într-un nivel gigantic Super Mario LEGO!
Jucătorii pot adăuga o nouă dimensiune la jocurile LEGO Super Mario cu acest Costum de puteri: Mario Aeronaut (71371). Acest pachet de accesorii conține un costum interactiv cu șapcă cu elice pentru LEGO Mario (figurina nu este inclusă) – sunetele elicei se declanșează când jucătorul îl face pe LEGO Mario să zboare pentru a încerca să câștige monede. Acest set de construcție este o jucărie cadou minunată pentru copiii care au deja Aventurile lui Mario - Set de bază (71360), care include figurina LEGO Mario. Construiește și joacă-te Instrucțiunile de construcție pot fi găsite în cutie și în aplicația gratuită LEGO Super Mario. Aplicația are de asemenea sugestii de moduri creative în care copiii pot construi și juca, și oferă o platformă unde copiii își pot partaja creațiile în siguranță, cu alți fani LEGO Mario. Mario LEGO nelimitat! Minunate pentru competiții în grup sau jocuri pe cont propriu, seturile de joc de colecție LEGO Super Mario aduc în lumea reală un personaj preferat al familiilor. Jucăria de construcție Setul de bază și Seturile de extindere, plus Pachetele de puteri, permit jucătorilor să-și creeze propriile lor nivele unice.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?