LEGO Super Mario: Costum de puteri: Mario de Foc 71370

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Încinge jocul LEGO Super Mario cu acest pachet de puteri super. Îmbracă figurina Mario LEGO cu acest costum de foc și vezi cum reacționează la nivelul pe care l-ai creat. Purtând acești pantaloni și șapcă, LEGO Mario câștigă putere de atac cu foc și atacă inamicii într-un nou mod pentru a-i învinge mai repede!
Jucătorii pot încinge acțiunea în nivelele LEGO Super Mario pe care le-au creat, cu acest Costum de puteri: Mario de foc (71370). Include un costum pentru LEGO Mario care îl face să reacționeze în diferite moduri și îi dă ocazia să câștige putere de Atac cu focul. Acest set de accesorii de colecție este o jucărie cadou minunată pentru copiii care au deja figurina LEGO Mario din Aventurile lui Mario - Set de bază (71360). Aplicație super Acest set LEGO include instrucțiuni de construcție ilustrate. Aplicația gratuită LEGO Super Mario are de asemenea instrucțiuni de construcție, plus sugestii distractive de moduri creative în care copiii pot construi și juca, și oferă un mediu în care copiii pot partaja idei în siguranță. Posibilități nesfârșite Perfecte pentru competiții distractive cu prietenii sau jocuri pe cont propriu, seturile de joc LEGO Super Mario aduc în lumea reală un personaj preferat al familiilor. Setul de bază, Seturile de extindere și Pachetele de puteri oferă provocări nelimitate și încurajează creativitatea în rezolvarea problemelor.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?