LEGO Super Mario: Costum de puteri: Mario Pinguin 71384

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Fanii LEGO Super Mario pot adăuga acțiuni comice la experiența lor de joacă, cu Costum de puteri Mario Pinguin (71384). Acesta constă dintr-un costum interactiv pentru LEGO Mario (figurina nu este inclusă), care îi oferă jucătorului ocazia de a câștiga monede digitale suplimentare făcându-l să alunece pe burtă ca un pinguin. Acest set este un cadou ideal pentru copiii cu inițiativă și care au deja Setul de bază Aventuri cu Mario (71360) ce include figurina LEGO Mario. Construiește și joacă-te Instrucțiunile de construcție pentru acest set LEGO pot fi găsite în cutie și în aplicația gratuită LEGO Super Mario. Aplicația este o platformă unde copiii pot împărtăși idei în siguranță și oferă inspirație pentru moduri creative de construcție și joacă. Acțiune Super Mario în viața reală Seturile de joc de colecție LEGO Super Mario aduc un personaj emblematic Nintendo în lumea reală. Setul de bază, Seturile de extindere și Costumele de puteri permit fanilor să-și personalizeze propriile niveluri provocatoare pentru competiții cu prietenii și familia sau pentru joacă pe cont propriu.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?