LEGO Super Mario: Pachet de puteri suplimentare Mario Broască - 71392

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Fanii pot adăuga distracție cu salturi și stropi la experiența lor de joacă LEGO Super Mario, cu acest Pachet de puteri suplimentare Mario Broască (71392). Constă dintr-un costum interactiv de broască pentru LEGO Mario (figurina nu este inclusă), care oferă jucătorului șansa de a câștiga monede digitale suplimentare făcându-l să sară și declanșând sunete de stropire de fiecare dată când aterizează. Acest set este un cadou ideal pentru copiii cu spirit de inițiativă care dețin Setul de bază LEGO Super Mario 71360 ce-l include pe LEGO Mario sau setul 71387 care include o figurină LEGO Luigi.

Construiește și joacă-te
Instrucțiunile de construcție pentru acest set LEGO pot fi găsite în cutie și în aplicația gratuită LEGO Super Mario. Aplicația este un forum sigur unde copiii pot împărtăși idei, și oferă sfaturi pentru moduri creative de a construi și a juca.

Acțiune Super Mario în lumea reală
Seturile de joc de colecție LEGO Super Mario aduc în lumea reală un personaj emblematic Super Mario. Setul de bază, Seturile de extindere și Pachetele de puteri suplimentare permit fanilor să-și creeze propriile lor nivele provocatoare pentru joacă pe cont propriu sau în grup.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?