LEGO Super Mario: Set de bază Aventurile lui Luigi - 71387

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Prezintă copiilor universul interactiv LEGO Super Mario cu acest Set de bază Aventurile lui Luigi (71387). Un cadou formidabil pentru copii cu spirit de inițiativă, include o figurină LEGO Luigi care oferă reacții expresive instantanee printr-un ecran LCD și difuzor. Jucătorii câștigă monede digitale ajutându-l pe LEGO Luigi să finalizeze provocări de rotire în balans și zbor, interacționând cu Yoshi roz și învingându-l pe Boom Boom și un Goomba osos. Cărămizile maro nuga din acest biom din Turn provoacă de asemenea reacții diferite ale lui LEGO Luigi, Blocul ? oferă recompense suplimentare.

Jocul în echipă este distractiv
Copiii se pot juca individual sau cu un prieten, și își pot conecta LEGO Luigi la LEGO Mario (figurinele suplimentare nu sunt incluse) prin Bluetooth, pentru a câștiga monede în plus pentru jocul în echipă. Găsește instrucțiuni de construcție în aplicația gratuită LEGO Super Mario, incluzând inspirație pentru reconstrucția nivelurilor și altele.

Posibilități nelimitate
Seturile de joc de colecție LEGO Super Mario oferă un nou mod de joacă, în lumea reală, cu personaje emblematice Super Mario. Seturile de bază, Seturile de extindere și Pachetele de puteri se combină în moduri nelimitate, pentru a construi niveluri proprii.

Accesorii: Jucăria funcţionează cu baterii (2 db AAA elem). Bateriile nu sunt incluse în ambalaj.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?