LEGO Super Mario: Set de extindere Excursie pe plajă cu Ariciul mare - 71400

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Creează un nivel plin de acțiune cu Setul de extindere Excursie pe plajă cu Ariciul mare LEGO Super Mario (71400), pentru copii de 7 ani și mai mari. Constă dintr-un montagne russe cu o figurină LEGO Delfin pe care LEGO Mario sau LEGO Luigi pot călători (figurinele nu sunt incluse) încercând să scuture palmierul, să obțină Blocul Super Stea și să doboare Ariciul mare. Fă Cip Cip-ii să „facă un salt” sărind pe pod și colectează mai multe monede digitale pentru plonjări senzaționale de pe trambulină și interacțiuni distractive cu figurina Yoshi galben. (Notă: Setul de bază 71360 sau 71387 este necesar pentru jocul interactiv.)

Distracție sociabilă
Acest set de joc este un cadou fantastic pentru copiii cu spirit de inițiativă și este minunat pentru joacă socială sau pe cont propriu. Obține instrucțiuni de construcție, sugestii creative și altele, în aplicația însoțitoare LEGO Super Mario.

Joacă nelimitată
Seturile de bază, Seturile de extindere și Costumele de puteri LEGO Super Mario permit fanilor să extindă, să reconstruiască și să-și creeze propriile lor niveluri unice, pentru ore întregi de joacă pasionantă colectând monede.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?