LEGO Super Mario: Set de extindere Întâlnirea din junglă a lui Chain Chomp 71381

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Constructorii pot adăuga un nou nivel Jungla la universul LEGO Super Mario cu acest Set de extindere Întâlnirea din junglă a lui Chain Chomp (71381). O jucărie cadou excelentă pentru copiii cu inițiativă, include figurinele Bramball și Chain Chomp pe care LEGO Mario (figurina nu este inclusă) trebuie să le învingă, o platformă cu salturi pentru a-l doborî pe Chain Chomp și a-l da la o parte, și un Bloc de monede ce oferă jucătorilor monede digitale suplimentare ca recompensă. (Notă: pentru joaca interactivă ai nevoie de Setul de bază 71360.) Aplicație cool O aplicație gratuită LEGO Super Mario este disponibilă pentru acest set. Aceasta are instrumente intuitive pentru a ajuta la construcție, inspirație pentru moduri de construcție și joacă, și oferă un forum unde copiii își pot împărtăși creațiile în siguranță. Posibilități nesfârșite Seturile de joc de colecție LEGO Super Mario oferă un nou mod de joacă, în lumea reală, cu un personal emblematic. Minunate pentru competiții cu prietenii sau joacă pe cont propriu, Setul de bază și Seturile de extindere plus Costumele de puteri permit fanilor să-și construiască propriile niveluri pentru distracție creativă nelimitată.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?