LEGO Super Mario: Set de extindere Lumea din cer a lui Lakitu - 71389

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Adu o provocare distractivă în universul LEGO Super Mario al copiilor, cu acest Set de extindere Lumea din cer a lui Lakitu (71389). Constă dintr-o platformă de nori rotativă care este învârtită glisându-i înainte și înapoi pe LEGO Mario și/sau LEGO Luigi (figurinele nu sunt incluse) pe glisoarele nori de jos în încercarea de a-l răsturna pe Lakitu. Setul include figurinele Lakitu, Bill glonte și Fuzzy, plus un Bloc de timp care oferă timp suplimentar în nivel. (Notă: Setul de bază 71360 sau 71387 este necesar pentru jocul interactiv.)

Colaborează sau întrece-te
Copiii se pot juca singuri, pot face echipă sau se pot întrece cu un prieten care are o figurină LEGO Mario sau LEGO Luigi. Uită-te în aplicația gratuită LEGO Super Mario pentru instrucțiuni de construcție, inspirație creativă și altele.

Posibilități nesfârșite
Seturile de joc de colecție LEGO Super Mario aduc în lumea reală personajele populare Super Mario și sunt cadouri ideale pentru copiii care au spirit de inițiativă pe terenul de joacă. Seturile de bază, Seturile de extindere și Pachetele de puteri permit fanilor să-și construiască propriile niveluri unice

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?