LEGO Technic: Aeroglisor de salvare 42120

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cauți cadoul perfect pentru copii pasionați de vehicule atractive? Cu siguranță vor adora această jucărie Aeroglisor de salvare LEGO Technic (42120). Plină de elemente autentice, este perfectă pentru a recrea misiuni îndrăznețe. Băieții și fetele de 8 ani și mai mari vor adora să vadă cum vehiculul de jucărie planează, deplasându-se pe roți ascunse. Cu ventilatoare ce se învârt, lumină de avertizare, cabină cu scaune, panou de comandă și ghidon de direcție, există multe de descoperit. Iar când copiii sunt gata de o nouă provocare, aeroglisorul de jucărie se reconstruiește într-o Aeronavă cu motor dublu plină de elemente realiste, incluzând cârme mobile și eleroane mobile. Jucării de construcție pentru a stimula mințile tinere Universul LEGO Technic include o gamă de vehicule atractive de jucărie, concepute special pentru micii fani LEGO care sunt gata de o nouă provocare de construcție. Cu design și funcții realiste, aceste modele sunt ideale pentru orice copil interesat de modul în care funcționează lucrurile.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Technic din categoria

Produse populare LEGO ® din marca