LEGO Technic: Mack Anthem 42078

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Bucură-te de o experiență de construcție inovatoare și plină de satisfacții cu această reproducere excepțională LEGO Technic 2-în-1 a camionului Mack Anthem. Dezvoltat în parteneriat cu Mack Trucks Inc., acest model detaliat cu meticulozitate are o mulțime de detalii și funcții realiste. Deschide portierele și vei descoperi o cabină a șoferului bine echipată, dotată cu tablou de bord detaliat și volan, apărătoare de soare, scaune reglabile și pat suprapus, iar sub capotă vei descoperi un motor cu 6 cilindri în linie, cu pistoane în mișcare, și un ventilator de radiator ce se învârte. Poți să conduci camionul în poziție, să cobori picioarele de susținere, să extinzi și să fixezi stabilizatoarele și să acționezi brațele sincronizate ale macaralei pentru a ridica containerul în remorca detașabilă. Iar când simți nevoia de o nouă provocare de construcție, îl poți reconstrui pentru a crea emblematica mașină de gunoi Mack LR, cu o mulțime de detalii autentice.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?