LEGO Technic - Transportor de mașini 42098

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Deplasează numeroase vehicule de la A la B cu Transportorul de mașini LEGO Technic. Acest camion de jucărie realist cu remorcă detașabilă vine cu o schemă clasică de culori roșu, gri și negru, detalii de autocolante și o paletă de caracteristici și funcții autentice. Ridică și coboară platformele pentru automobile și rampa posterioară pentru a naviga fără probleme la nivelele de sus și de jos, apoi blochează vehiculele în poziție pentru un transport în condiții de siguranță. Poți de asemenea înclina cabina șoferului pentru a avea acces la un motor detaliat v6 cu pistoane în mișcare. Acest set de construcție mai include și o mașină albastră grozavă cu direcție funcțională, și un motor detaliat V8 cu pistoane, și este compatibilă la scară cu modelul 42093 Chevrolet Corvette ZR1 - urcă-le la volan și ești gata de plecare! Reconstruiește acest transportor de vehicule pentru a crea Camioane și mașini de expoziție LEGO Technic! Transportorul de mașini este echipat cu punți și rampe ajustabile pentru a încărca și descărca mașini, sistem de blocare pentru a fixa mașinile pe loc în timpul transportului și cabină care se poate deschide pentru a oferi acces la motorul V6 detaliat cu pistoane mobile. Mai include o mașină albastră cu direcție funcțională și motor V8 cu pistoane. Transportorul de mașini are o schemă de culori pe roșu, gri și negru plus detalii adiționale pe autocolante. Acest camion LEGO Technic este perfect pentru cei care vor să învețe despre elementele de bază ale ingineriei. Acest transportator este compatibil ca scară cu setul LEGO Technic 42093 Chevrolet Corvette ZR1 pentru și mai multe oportunități de joacă. Transportatorul de mașini măsoară peste 22 cm înălțime, 86 cm lungime și 13 cm lățime. Mașina albastră măsoară peste 8 cm înălțime, 27 cm lungime și 12 cm lățime. Camionul și Mașinile de Expoziție LEGO Technic măsoară peste 14 cm înălțime, 87 cm lungime și 15 cm lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?