LEGO The Movie 2 - Bună dimineaţa, copii de sclipici! 70847

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Spune bună dimineața simpaticilor bebeluși LEGO și pregătește-te de distracția de rotire, catapultare! Ia un nectar de fructe cu personajele LEGO MOVIE 2 Emmet și Lucy. Apoi învârte-l pe Star la viteza maximă sau lansează-l în aer cu catapulta LEGO. Sau zboară prin spațiu cu un bebeluș călare pe Star! Acțiunea nu se termină niciodată cu acest set grozav LEGO! Acest set MAREA AVENTURĂ LEGO 2 include minifigurinele Emmet și Lucy, 2 figurine bebeluși, noi din august 2019, și o figurină Star din cărămizi. Decorul construibil are funcție de catapultă pentru a-l lansa pe Star sau pe bebeluș, o plantă din cărămizi și elemente de plantă. Accesoriile din acest set distractiv LEGO includ elementul de copertă pentru discul „Totul este super” al lui Emmet și Lucy, și nectaruri din cărămizi și un atașament din cărămizi pentru Star, pentru a-l face să se rotească sau să-l lanseze din catapulta de jucărie. Figurina Star poate fi adaptată astfel că un bebeluș poate fi plasat deasupra pentru a fi rotită sau lansată din catapultă. Copiii pot atașa un bebeluș pe spatele lui Star folosind un element din construcția decorului, imaginând că-și iau zborul. Recreează aventurile distractive din MAREA AVENTURĂ LEGO 2 cu acest set de joc pentru copii. Decorul construibil măsoară peste 5 cm în înălțime, 5 cm în lățime și 5 cm în adâncime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?