LEGO Toy Story 4: Vacanță cu rulota Toy Story 4 - 10769

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Ajută-ți copilul să trăiască aventura și distracția Toy Story 4 Disney Pixar cu acest set LEGO 4+ 10769 Vacanță cu rulota Toy Story 4! Acest set vesel este dezvoltat să fie distractiv și ușor pentru preșcolari și preadolescenți, și conține o rulotă cu șasiu special din cărămizi pentru începători, acoperiș detașabil și interior cu pat, toaletă și chiuvetă, plus un perete de construcție a parcului cu placă de bază specială din cărămizi pentru începători, copac, masă de picnic și un grătar. Piesele din cărămizi pentru începători permit chiar și constructorilor de prima dată să trăiască mândria de a construi vehicule, structuri și multe altele, pe cont propriu. Acest set grozav ușor LEGO include de asemenea o firmă de parc de rulote cu copac și poartă cu deschidere. Ghidul simplu inclus pentru construcție și joacă va ajuta tânărul turist să înțeleagă scopul etapelor în construcție, și să-și dezvolte imaginația și încrederea pentru un început perfect în construcția cu seturile de modele LEGO, în cadrul familiar al filmului Toy Story 4. Include minifigurinele Jessie și Alien, plus figurinele Rex și Forky LEGO. Rulota măsoară peste 10 cm în înălțime, 14 cm în lungime și 7 cm în lățime. Peretele de construcție a parcului măsoară peste 7 cm în înălțime, 16 cm în lățime și 9 cm în adâncime. Firma parcului de rulote măsoară peste 13 cm în înălțime, 13 cm în lățime și 3 cm în adâncime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO ® din marca

Produse populare Toy Story cu personajul