Lollipop: Hedge Fun Ghiozdan premium

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Ghiozdan de înaltă calitate, cu model arici cu pereți rigizi, pentru fetițe din clasa I și a II-a. Întăriturile laterale și talpa din material plastic măresc durabilitatea, sporesc stabilitatea și protejează geanta de murdărie. Este confecționat din material rezistent, ușor de curățat, hidrofug.
Spatele căptușit cu burete moale, proiectat ergonomic, protejează coloana vertebrală chiar și atunci când copii trebuie să împacheteze lucrurile pentru întreaga săptămână. Poate fi ținut de mânerul din partea de sus a genții și, prin urmare, poate fi agățat și de cuier.
Datorita separatoarelor din interior, caietele și cărțile vor sta stabile în ghiozdan, nu se vor șifona. Există un buzunar separat din plastic pentru orar și un buzunar lateral parțial din plasă pentru sticla de apă. În buzunarul frontal încape cu ușurință o cutie de prânz sau doar lucrurile mărunte pe care oricărui copilaș le ia cu plăcere la școală.
Ghiozdanul se deschide și se închide ușor, dar stabil, astfel chiar și cei mai mici școlari nu vor avea problemă dacă trebuie să scoate rapid un caiet.

Siguranța pe primul loc! Elementele reflectorizante atât pe partea din față, cât și pe spate ale rucsacului ajută la îmbunătățirea vizibilității, astfel copii vor ieși în evidență când se întunecă.
Producătorul oferă o garanție de 2 ani.

Dimensiuni: 35 x 39 x 24 cm
Greutate: aprox. 1 kg

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?