Marea Liniștitului - joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Să mergi pe mare aparent calmă, fără nici o experiență pe o barcă și să speri că zeii mării ne zor ierta ... Și să faci toate acestea doar datorită promisiunii că undeva în spatele orizontului, pe oceanul deschis, există un loc în care vom fi fericiți pentru totdeauna.

Acum puteți găsi întreaga mare ascunsă într-o cutie mică umplută până la refuz. Marea Liniștitului este un joc de cărți cooperativ pentru 1-5 persoane în care jucătorii trebuie să umple marea cu insule - mai precis cărți-insule numerotate - și să conducă nava acasă înainte ca orice jucător să rămână fără cărți. Jucătorii nu au voie să se consulte deloc, dar trebuie să completeze harta împreună și să exploreze calea navei lor de la început până la sfârșit.
Dacă doriți o provocare în care aveți un scop comun, dar nu regretați tăcerea, Marea Liniștitului este un joc de societate pentru voi, deoarece nu trebuie să comunicați unul cu celălalt!
Nu faceți griji! Acest joc care sună calm ascundă multă emoție, cum ar fi modul în care jucătorii reușesc să-și împace mișcările și ideile despre cum să completeze harta. Obiectivul jocului este ca echipa să completeze grila hărții înainte ca orice jucător să rămână fără eventuale promoții. Cărțile ar trebui poziționate în așa fel, încât grila să crească conform numerotării de la stânga jos la colțul din dreapta sus. Fiecare jucător câștigă dacă reușește să completeze grila, precum și dacă pot fi plasate atât o carte de start, cât și o carte țintă. Jucătorii pierd dacă un singur jucător nu mai poate juca sau arunca cărțile conform descrierii.

Rundele jocului se succed în sensul acelor de ceasornic, și începe cel mai tăcut jucător. În timpul unei runde, un jucător trebuie să facă una dintre următoarele acțiuni: 1. joacă o carte sau 2. aruncă două cărți. Apoi, trebuie să tragă suficiente cărți pentru a avea cinci cărți în mână. Cărțile trebuie așezate astfel încât să se succedă în ordine crescătoare în grila de la stânga jos la dreapta sus. Dacă cardul este plasat lângă o carte care este deja pe rând, numărul de cărți distribuite cu fața în jos trebuie aruncat de câte ori diferența dintre numerele de pe cele două cărți adiacente, de exemplu, dacă un 5 este plasat lângă la un 3, apoi două cărți trebuie aruncate. Acest lucru este adevărat chiar dacă cărțile sunt pe rânduri diferite.
Durata medie de joc este scurtă, doar 15-20 de minute. Jocul este în limba maghiară.

Dimensiunile ambalajului: 8 x 8 x 8 cm.

Accesorii: 80 de cărți-insulă, 5 cărți de start, 5 cărți țintă, 3+ carduri de referință, 25 de carduri de margini, 1 foaie cu regulile jocului.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Jocuri de societate strategice din categoria