Misty - joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Iată jocul de societate Misty, în care răsun tunete, luminează fulgere și picături reci de ploaie cad din cer. Ești în sufragerie și nu știi ce să faci. Este încă devreme să adormi, dar curentul s-a oprit din cauza furtunii și totul este acoperit de un semiîntuneric. În lipsa unei opțiuni mai bune, stai lângă geamul umed al ferestrei și începi să desenezi. O floare minunată, o casă și o rachetă vor fi primele tale creații, dar te vei scufunda din ce în ce mai mult și din ce în ce mai multe imagini vor umple geamul ferestrei. Apoi se întâmplă ceva la care nu te-ai aștepta pentru că...

...creațiile prind viață în jocul de societate Misty!
Flori care dă din cap, coșuri fumegătoare, rachete care zbor, frunze care cad: bun venit în lumea lui Misty! Unde, fiecare desen animat are o „sarcină”. Dar ai grijă, pentru că undeva pe geamul umed se află și un monstru mâncător de flori care pândește, ceea ce poate provoca multă supărare.
În Misty, jucătorii trebuie să-și facă propria fereastră schimbând cărți între ei și astfel, se pot afla într-o dilemă constantă: să ia cartea dată pentru a-și construi propria fereastră sau mai degrabă una alta, cu care îi pot împiedica pe ceilalți.

Timp mediu de joc: 15 minute

Accesorii: 54 de cărți, reguli de joc.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?