Monster High: Monster Family - Bucătăria vampirului

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Păpuşa Draculaura şi tatăl său Dracula gătesc surprize teribil de fantastice pentru prietenii săi şi pentru familia lor, în această bucătărie. Setul de joacă Bucătăria vampirului include toate ingredientele necesare pentru distracţie nelimitată. Alături de păpuşa Draculaura şi păpuşă Dracula, găseşti mobilier şi nenumărate accesorii. Acesta cuprinde un cuptor, o plită, cu dulap de bucătărie deasupra acestora. Tigaia şi oala se potrivesc perfect pe flăcări, şi sunt pline cu alimente aburişi. Dacă deschizi cuptorul, poţi prepara desert delicios, aici te aşteaptă torturi care pot fi aşezate unul peste altul, brioşe, şi delicii pe o tăviţă de culoare roz. Prosopul de bucătărie cu model liliac poţi aşeza pe mânerul cuptorului. Pe blatul de bucătărie promite la fel nenumărate posibilităţi: chiuveta de spălat vase, sub acesta un mini-frigider. Pe deasupra blatul poate fi transformat în masă, unde păpuşa Draculaura şi păpuşa Dracula pot lua masa stând confortabil pe cele două scaune fabuloase. Partea de sus a chiuvetei de spălat vase este decorat cu bule, iar dacă le îndepărtezi, atunci poţi pune în acesta vasele murdare. Ustensilele de bucătărie atârn de pe mânere utile create pe suportul cu model pânză de păianjen. Pentru candelabru teribil cu lilieci ai un suport negru, tot cu model pânză de păianjen. Partea de sus a robotul de bucătărie poţi roti, astfel poţi scoate uşor vasul acestuia. Fiecare accesoriu înfăţişă stilul Monster High, majoritatea sunt de culoare roz, mov şi negru, şi desigur sunt decorate cu abţibilduri iconice cu model lună, liliac şi pânză de păianjen. Păpuşa Draculaura şi păpuşa Dracula arăt teribile de bine, îmbrăcămintea lor este potrivit pentru o cină petrecută acasă, pentru primirea musafirilor, sau pentru primirea oaspeţilor. Şorţul şi mânuşa de bucătărie sunt potrivite pentru ambele păpuşi. Păpuşile nu pot sta singuri pe picioare. Dimensiuni de ambalare: 33 x 49 x 11 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Păpuşi trendy din categoria

Produse populare Monster High din marca

Produse populare Monster High cu personajul